top of page
Orchids

O Maji

Cerificirana EFT&MR praktičarka

NLP Coach, ICI

Yoga Alliance RYT 500

Instruktorica grupnog fitnesa

Instruktorica reformera

THETA Healing praktičarka

Još kao dijete počela sam se baviti plesom i zaljubila u pokret. U srednjoj školi se prvi puta susrećem sa pilatesom koji me na prvu oduševljava. Zbog raznih ozljeda i tjelesnih poteškoća uzrokovanih godinama bavljenja plesom odlučujem probati yogu. Nakon prvog sata yoge spoznala sam da je to nešto čime se želim baviti ostatak života.

 

Uz svoj pravni posao, koji me također ispunjava, osobito me inspirira rad sa ljudima. Postoje razne tehnike koje nam mogu pomoći kako bi poboljšali kvalitetu svoga života te pritom ne trebamo biti isključivi pri odabiru tih tehnika. Svatko od nas je različit i prirodno će biti skloniji određenim tehnikama. Ono što je važno jest naći tehniku koja za nas funkcionira.

 

Jedna od tih tehnika koja je meni doista promijenila život je EFT. U kombinaciji sa yogom se pokazala kao idelno rješenje za bilo koji problem tjelesne, mentalne ili emotivne prirode.

 

Ljubitelj sam edukacija i stjecanja novih znanja. Svoje znanje prenosim na lak ali i zabavan način kako bi se s lakoćom shvatile neke možda vrlo kompleksne i duboke teme. Rad na sebi je cijeloživotni posao, no on ne mora biti težak niti naporan.

 

Sve svoje mnogobrojne interese volim pretočiti u nešto lukrativno, jer ako volimo ono što radimo uspjeh nam je zagarantiran. A tko voli svoj posao sretan je čovjek!

DSC_9104_edited.jpg
IMG_20201006_111038_152.jpg

Dragica Grubišic

Voditeljica plesnih tehnika

Instruktor pilatesa i yoge

Instruktorica reformera

Kao plesač stječe mnoga znanja o tijelu i pokretu. Svoju ljubav pretače u posao i podučava plesnu tehniku, pilates i yogu. Iskustvo stječe radeći kao voditelj i insruktor u raznim udrugama, a trenutno radi kao instruktor pilatesa u sportskom rekreacijskom centru Dvoranica.

 

U slobodno vrijeme odlazi na jutarnje satove pilatesa u centar pod vodstvom profesionalnih balerina i plesača.

Dobiva posebne pohvale za koreografsko-pedagoški rad kao i za rad sa djecom.

Kao dio tima Studija Finesa Dragica će svojim okom sokolovim pratiti svaki Vaš pokret kako bi bio pravilno izveden, te prenijeti na Vas gracioznost i finese baletne tehnike. 

Kao instruktor ritmike za djecu, naučit će polaznike zdravim navikama tjelovježbe i socijalizaciji.

Flower Bouquet
Amethyst

Mihovil Ratajec

NLP Master Coach, ICI

EFT & MR praktičar

Shiatsu & Reiki majstor

Istraživač u duši, osoba orijentirana prema potrazi za novim znanjima i otkrivanjima novih horizonta. Na svaki dan gleda kao priliku za naučiti nešto novo i korisno.


Na jedinstven način spaja različite sfere života - strojarstvo, humanu psihologiju i energetski rad u jedan holistički pristup, kroz koji pruža podršku svakoj osobi na putu osobnog rasta, slobode života i aktualizacije najbolje verzije sebe.

 

Kroz mnoga iskustva otkrio je što je njegova Duša došla stvoriti i što je smisao života - a to je dati Životu smisao i time otključati vlastiti potencijal kroz kojega djelujemo za boljitak sebe, svojih bližnjih i svoje zajednice u održivom obilju.


Odlukom da utjelovi balansirani duhovni i materijalni svijet kroz sebe, shvatio je da je vlastiti autentični uspjeh moguć samo kada su um i tijelo balansirani zdravlju, a Duh slobodan.


Kombinacijom tradicionalnih tehnika zen Shiatsu masaže i Reiki energetske tehnike djelujemo na otpuštanju fizičkih blokada kojima podižemo kvalitetu svakodnevnog života kroz slobodu djelovanja i lakoću kretanja.


Komunikacijskim tehnikama NLP-a i EFT-a radi se na podršci ljudi koji žele razvijati jasnoću odnosa sa sobom, ostvarenju vlastitih ciljeva u privatnoj i poslovnoj sferi, uklanjanju emotivnih blokada te razumijevanje ne željenih obrazaca ponašanja.


Upoznajte Mihovila i razmjenom iskustva provjerite istinitost ovih riječi, kako biste vidjeli da možemo na lak, jednostavan i jasan način izgraditi put do Vaših ciljeva.


"Problemom do izazova, izazovom do prilika, prilika do života kakvog želite živjeti."

MIHOVIL.JPG
bottom of page