top of page
Orchids

O Maji

NLP Coach, ICI

Yoga Alliance RYT 500

Instruktorica pilatesa

Instruktorica grupnog fitnesa

Cerificirana EFT&MR praktičarka

THETA Healing praktičarka

Još kao dijete počela sam se baviti plesom i zaljubila u pokret. U srednjoj školi se prvi puta susrećem sa pilatesom koji me na prvu oduševljava. Zbog raznih ozljeda i tjelesnih poteškoća uzrokovanih godinama bavljenja plesom odlučujem probati yogu. Nakon prvog sata yoge spoznala sam da je to nešto čime se želim baviti ostatak života.

 

Osobito me inspirira rad sa ljudima. Postoje razne tehnike koje nam mogu pomoći kako bi poboljšali kvalitetu svoga života te pritom ne trebamo biti isključivi pri odabiru tih tehnika. Svatko od nas je različit i prirodno će biti skloniji određenim tehnikama. Ono što je važno jest naći tehniku koja za nas funkcionira.

 

Jedne od tih tehnika koje su mi doista promijenila život su EFT, MR i NLP. U kombinaciji sa yogom pokazale su se kao idelno rješenje za bilo koji problem tjelesne, mentalne ili emotivne prirode.

 

Ljubitelj sam edukacija i stjecanja novih znanja. Svoje znanje prenosim na lak ali i zabavan način kako bi se s lakoćom shvatile neke možda vrlo kompleksne i duboke teme. Rad na sebi je cijeloživotni posao, no on ne mora biti težak niti naporan.

 

Sve svoje mnogobrojne interese volim pretočiti u nešto lukrativno, jer ako volimo ono što radimo uspjeh nam je zagarantiran. A tko voli svoj posao sretan je čovjek!

DSC_9104_edited.jpg
IMG-20230309-WA0002.jpg

Petra Sever

Yoga Alliance RYT200

Vinyasa i Yin Yoga učitelj

Pilates instruktor

Holistički trener za žensko zdravlje

 

 

Kroz dugogodišnju karijeru profesionalnog vizažista koje podrazumijeva nerijetko stresnu dinamiku i nepredvidiv raspored cijelodnevnih snimanja, ovladava organizacijskim i komunikacijskim sposobnostima koje primjenjuje i na svojim joga satovima.

 

S jogom se prvi put susreće 2013. godine u potrazi za podrškom fizičkom zdravlju, ali i mentalnom tišinom.

 

Dublje u praksu uranja 2019. kroz osnovnu obuku za joga učitelje u Gaia skoli i shali gdje se nakon ashtange zaljubljuje u vinyasa stil.

Želja za spajanjem suvremenog znanja anatomije i terapeutskog pristupa s yoga tradicijom motivira ju na neprestano učenje pa završava i edukaciju za učitelja yin yoge, instruktora pilatesa i holističkog trenera za žensko zdravlje. 

Svoje znanje redovno produbljuje pohađanjem raznih radionica i seminara. 

Rubber Plant
Amethyst

Mihovil Ratajec

NLP Master Coach, ICI

EFT & MR praktičar

Shiatsu & Reiki majstor

 

Istraživač u duši, osoba orijentirana prema potrazi za novim znanjima i otkrivanjima novih horizonta. Na svaki dan gleda kao priliku za naučiti nešto novo i korisno.


Na jedinstven način spaja različite sfere života - strojarstvo, humanu psihologiju i energetski rad u jedan holistički pristup, kroz koji pruža podršku svakoj osobi na putu osobnog rasta, slobode života i aktualizacije najbolje verzije sebe.

 

Kroz mnoga iskustva otkrio je što je njegova Duša došla stvoriti i što je smisao života - a to je dati Životu smisao i time otključati vlastiti potencijal kroz kojega djelujemo za boljitak sebe, svojih bližnjih i svoje zajednice u održivom obilju.


Odlukom da utjelovi balansirani duhovni i materijalni svijet kroz sebe, shvatio je da je vlastiti autentični uspjeh moguć samo kada su um i tijelo balansirani zdravlju, a Duh slobodan.


Kombinacijom tradicionalnih tehnika zen Shiatsu masaže i Reiki energetske tehnike djelujemo na otpuštanju fizičkih blokada kojima podižemo kvalitetu svakodnevnog života kroz slobodu djelovanja i lakoću kretanja.


Komunikacijskim tehnikama NLP-a i EFT-a radi se na podršci ljudi koji žele razvijati jasnoću odnosa sa sobom, ostvarenju vlastitih ciljeva u privatnoj i poslovnoj sferi, uklanjanju emotivnih blokada te razumijevanje ne željenih obrazaca ponašanja.


Upoznajte Mihovila i razmjenom iskustva provjerite istinitost ovih riječi, kako biste vidjeli da možemo na lak, jednostavan i jasan način izgraditi put do Vaših ciljeva.


"Problemom do izazova, izazovom do prilika, prilika do života kakvog želite živjeti."

MIHOVIL.JPG
bottom of page