top of page

Yoga & pilates

F.png

Kroz holistički pristup pojedincu stavljamo naglasak na ravnotežu tijela, uma i duha. Svakome pristupamo na jedinstven način, prilagođen njihovim trenutnim potrebama i stanju. 

Fizičko, mentalno i emotivno zdravlje je primarni fokus, a koje potom rezultira lijepim i funkcionalnim tijelom, zdravim životnim navikama, samopoštovanjem i skladnim međuljudskih odnosima. Sva tri aspekta su bitna kako bi osoba bila cjelovita u svome svakodnevnom životu.

P1290643.jpg

Yoga

Yoga ima cilj ponovno sjediniti individualno sa univerzalnim, konačno s beskonačnim, odnosno pojedinca sa svojom beskonačnom prirodnom.

Yogijski sustav sadrži razna načela, tehnike i prakse koje nas čiste na svim razinama (tijelo, um, duh) što nas dovodi do dubokih spoznaja o tome tko smo mi i koja je naša uloga.

Danas je yoga najprepoznatljivija po yogijskim položajima (asanama) koji su samo jedan dio tog sustava.

Redovnim prakticiranjem yogijskih položaja tijelo postaje gipko, snažno i funkcionalno, poboljšavamo koncentraciju, te smirujemo živčani sustav i rješavamo se stresa. Dobrobiti yogijske prakse su mnogobrojne, no ne vjerujte nam na riječ već se uvjerite sami!

Orchid

Raspored
od 5.rujna 2022.

Avenija Dubrava 44/II

DVORANA 1  

DVORANA 2 

  • Trening pilatesa i pilatesa na spravama traje 50 minuta

  • Trening hatha yoge za početnike i jutarnje yoge traje 55 minuta

  • Trening vinyasa yoge traje 70 minuta

  • Trening ashtange/mysore traje 90 minuta

STUDIONAUT

Prijave za treninge vrše se isključivo putem besplatne aplikacije studionaut. Molimo da ispunite pristupnicu, prijavu i registraciju.

 

1. Pristupnica 

https://www.studionaut.com/Account/CustomForm?formId=b0aa614a-26d7-43c1-a97d-a34ad8488323

 

2. Prijava

https://www.studionaut.com/Account?Studio=199

 

3. Registracija

https://www.studionaut.com/Account/Registration?Studio=199

Prijava za satove na pilates spravama je minimalno 2 sata prije početka termina treninga, a odjava minimalno 8 sati prije početka, u protivnome će se smatrati kako ste iskoristili dolazak.

Prijava i odjava za grupne satove je najmanje 60 minuta prije početka sata, u protivnome će se smatrati kako ste iskoristili dolazak.

P1290526.jpg
bottom of page