top of page

Yoga 

Kroz holistički pristup pojedincu stavljamo naglasak na ravnotežu tijela, uma i duha. Svakome pristupamo na jedinstven način, prilagođen njihovim trenutnim potrebama i stanju. 

Fizičko, mentalno i emotivno zdravlje je primarni fokus, a koje potom rezultira lijepim i funkcionalnim tijelom, zdravim životnim navikama, samopoštovanjem i skladnim međuljudskih odnosima. Sva tri aspekta su bitna kako bi osoba bila cjelovita u svome svakodnevnom životu.

Yoga ima cilj ponovno sjediniti individualno sa univerzalnim, konačno s beskonačnim, odnosno pojedinca sa svojom beskonačnom prirodnom.

Yogijski sustav sadrži razna načela, tehnike i prakse koje nas čiste na svim razinama (tijelo, um, duh) što nas dovodi do dubokih spoznaja o tome tko smo mi i koja je naša uloga.

Danas je yoga najprepoznatljivija po yogijskim položajima (asanama) koji su samo jedan dio tog sustava.

Redovnim prakticiranjem yogijskih položaja tijelo postaje gipko, snažno i funkcionalno, poboljšavamo koncentraciju, te smirujemo živčani sustav i rješavamo se stresa. Dobrobiti yogijske prakse su mnogobrojne, no ne vjerujte nam na riječ već se uvjerite sami!

story_1649271912064.jpg
story_1649271748511.jpg
ONLINE YOGA ONLINE YOGA ONLINE YOGA – kopija.png
bottom of page