top of page

pet, 27. stu

|

Location is TBD

Finesa Retreat - Put do zdravlja

Ovo je prilika za intimno druženje i intenzivan rad na Vašoj praksi, te učenje kako povratiti oslabljeni imunitet i zadržati ga snažnim.

Registration is Closed
See other events
Finesa Retreat - Put do zdravlja
Finesa Retreat - Put do zdravlja

Time & Location

27. stu 2020. 17:00 – 29. stu 2020. 17:00

Location is TBD

Guests

About the event

Zbog iskazanog interesa otvaramo mogućnost prijave za retreat (vikend polačenje) od 27. do 29. studenog 2020. godine.

Ovo je prilika za intimno druženje i intenzivan rad na Vašoj praksi, te učenje kako povratiti oslabljeni imunitet i zadržati ga snažnim.

Ova godina je na nas utjecala na svim razinama - tjelesno, mentalno i emotivno. Koristeći sve alate koji su nam na raspolaganju vratit ćemo ravnotežu na sve tri razine našeg zdravlja.

Razgovarat ćemo o tome što je zdravlje, a što bolest, kako možemo zadržati naše zdravlje, te što učiniti ako smo već bolesni ili ozlijeđeni.

Uz svakodnevno vježbanje, EFT, meditaciju i vježbe disanja također ćemo kuhati zdrave i cjelovite obroke, te staviti fokus na ono bitno što je ove godine uvelike zanemareno u trenutnoj situaciji - čovjekovu potrebu za ljudskim kontaktom, dodirom i osmijehom.

Povežite se sa ljudima oko sebe, osjetite podršku i snagu koju jedni drugima možemo pružiti. Bolest nije samo fizička, stoga ne zanemarujmo dijelove sebe koji su nužni i neophodni za naš život.

Retreat će se održati na lokaciji udaljenoj cca sat i pol od Zagreba. Kuća nam je na raspolaganju kako bi naše druženje bilo intimno i ugodno.

U cijenu je uključen smještaj, hrana, svi satovi vježbanja, EFT-a, meditacije, vježbi disanja i ostala iznenađenja. 

Za one koji neće moći prisustvotati retretatu, ostavljamo mogućnost prisustvovanja satovima vježbanja, EFT-a i predavanjima online putem Zooma. Cijena za online praćenje programa po dogovoru!

Cijena:

1.800,00 kn (rane prijave)

2.200,00 kn (puna cijena)

Obvezna uplata akontacije u iznosu 300,00 kn kako bi rezervirali mjesto.

MJESTA SU OGRANIČENA!

Prijave se primaju isključivo do 3. studenog 2020. godine!

*u slučaju nedovoljnog broja ljudi ili značajnije promjene  epidemiološke situacije retreat se neće održati, a uplaćene akontacije će biti vraćene

Prijave na: maja.finesa@gmail.com

Share this event

bottom of page