top of page

pet, 25. ruj

|

Plaški

Intenziv Etno Vikend Retreat

Korisit ćemo mnoge fantastične tehnike poput meditacije, vizualizacije, EFT-a te kreativnog izražavanja i asana praksu, a osim toga svatko će dobiti gratis personalizirani dvadesetjednodnevni ciklus.

Registration is Closed
See other events
Intenziv Etno Vikend Retreat
Intenziv Etno Vikend Retreat

Time & Location

25. ruj 2020. 17:20 – 27. ruj 2020. 17:00

Plaški, Plaški, Croatia

About the event

U prelijepom, mirnom i slikovitom području naše Like smjestio se miran gradić koji smo izabrale za našu sljedeću lokaciju retreata. 

Kao i većina organizacija radi globalnog ludila i mi smo morale otkazati naš proljetni retreat u Petrčanima ali više nećemo davati tome energiju i s veseljem smo krenule dalje u osmišljavanju programa za jesen.

Izbor Plaškog nam se nametnuo poprilično logično jer osim što je u neposrednoj blizini Zagreba (sat i 15 min) sadrži sve komponente za naš retreat što u prijevodu znači povlačenje. To povlačenje je prvenstveno od gradske vreve, gužve, konstantnih obaveza, posla, ali isto tako i povlačenje u sebe, traženje unutarnjeg mira, žudnja za vlastitim ostvarenjem i introspekcija koju smo u urbanom životu zanemarili. 

D&M Retreats ima za misiju nuditi programe koji će pomoći ljudima da se resetiraju, napune baterije, nauče nešto novo, dobiju alate za ljepši i svrsishodniji život, da ispolje svoju kreativnost, da se fizički i mentalno očiste i da se druže s potpuno različitim ljudima koji su došli radi istih ciljeva; povezati se sa sobom.

Vede nas uče kako je jesen odlično vrijeme započeti nešto novo u svom životu tako ćemo i mi cijeli vikend raditi na našim ciljevima te postavljati namjeru za njihovo ostvarivanje. Korisit ćemo mnoge fantastične tehnike poput meditacije, vizualizacije, EFT-a te kreativnog izražavanja i asana praksu, a osim toga svatko će  dobiti gratis personalizirani dvadesetjednodnevni ciklus. :) (oko ovoga ćemo još ostati tajanstvene).

Smještaj u prekrasoj kući sa bazenom okruženoj zelenilom i lijepim pogledom na mjesto, u modernim i slikovitim seoskim apartmanima, u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svaki apartman ima posebno kupaonicu kao i wc. 

Cijena i plaćanje;

Cijena retreata je = 1 500,00 kn  (plativo u dvije rate)

Obavezna bespovratna akontacija iznosi 400,00 kn (uključena je u cijenu)

Svi su dobrodošli kao i kućni ljubimci.

Nestrpljivo čekamo vaše prijave.

Vole vas 

Didi & Maja

Prijave i više informacija na mail:

dhyanamaya.retreats@gmail.com

PROGRAM:

25.9. PETAK

Od 17:30 Check in

18:30-19:30 Yoga asana praksa

20:00 Lagana večera 

20:30 1. EFT radionica

26.9. SUBOTA

8:00 Pranayama

        Yoga asana praksa

        Meditacija

10:00 Doručak

11:00 - 14:00 2. EFT radionica

14:00-16:00 Slobodno vrijeme (šetnja, vožnja biciklom do izvora Dretulje ili jednostavno uživanje uz čaj i kolače pored bazena)

16:00-18:00 Radionica kuhanja + večera

19:00 Grupna meditacija + ART therapy (bojanje i slikanje; Što točno? ostat ćemo još malo tajanstvene)

27.9. NEDJELJA

8:00 Pranayama

        Yoga asana praksa

        Meditacija  

10:00 Doručak

11.00- 12:30 3. EFT radionica

13:00 Check out

14:00 Iznenađenje za kraj :)

15:30 Fakultativni izlet

Share this event

bottom of page